Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jongens opgepakt voor bedreiging met vuurwapen

Toegevoegd: 18-03-2021, 18.05 uur
Vier jongens opgepakt voor bedreiging met vuurwapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft gisteren vier verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een beroving van een 18-jarige jongeman in Middelburg.


De jongen werd op 19 januari onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. Het slachtoffer was die avond samen met twee anderen op een parkeerplaats aan het Podium. Daar kwamen drie jongens naar hen toe. Eén van hen eiste onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp een goed uit de auto op. De daders gingen er vervolgens met de buit vandoor in een auto.

Gisteren werden er drie minderjarige jongens in de leeftijd van 15, 16 en 17 jaar en een man van 18 jaar opgepakt in deze zaak. Alle verdachten komen uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit, het onderzoek duurt nog voort.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (19-3-2021 om 08:34)
Volwassen daad verdiend een volwassen straf. En licht de ouders of verzorgers ook gelijk even goed door.
Wim (18-3-2021 om 19:33)
Is dat de jeugd van deze tijd en dat op die leeftijd wat moet daar nu van terecht komen, als je daar ouder van ben laat zoiets niet in vervolg gebeuren maak hier toch op hoe erg dat is breng zoiets toch onder bij afdeling jeugdzaken om zo verder te gaan wat de kinderen betreft. ik wens U hier veel sterkte mee.
Cookie-instellingen beheren