Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie en Douane houden controle in Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 18-03-2021, 18.17 uur
In het totaal zijn er ongeveer veertig voertuigen gecontroleerd.
In het totaal zijn er ongeveer veertig voertuigen gecontroleerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN-OOST - Woensdagmorgen hebben de politie en Douane gezamenlijk een controle gehouden in het havengebied van Vlissingen-Oost.


Beide organisaties controleren op basis van hun eigen bevoegdheden, waarbij de politie vooral keek naar de openbare orde en veiligheid. De douane richtte zich op goederenstromen en eventueel niet betaalde belastingen.

De controles vonden plaats op de Frankrijkweg, Oostenrijkweg en de Europaweg-Oost. In het totaal zijn er ongeveer veertig voertuigen gecontroleerd. Een chauffeur van een trekker kreeg een bekeuring omdat de trailer niet geschikt was om het werkvoertuig te vervoeren. Ook bleek de verzekering niet in orde te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (18-3-2021 om 22:22)
ik zou zeggen doe het iedere week op een andere dag maar dan ook echt, 40 voertuigen is niet veel...
Cookie-instellingen beheren