Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Celstraf geëist tegen drugsdealer uit Terneuzen

Toegevoegd: 18-03-2021, 18.31 uur
Celstraf geëist tegen drugsdealer uit Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen een drugsdealer uit Terneuzen is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een celstraf van een jaar plus zes maanden voorwaardelijk geëist. Ook zou de man, de 35-jarige M. el H. onder toezicht van de reclassering moeten worden gesteld.


Volgens de officier van justitie zou El H. hebben gedeald van1 januari tot en met 8 december van het vorige jaar. In de visie van El H. klopt dat niet en moet de periode beduidend korter zijn, omdat hij na een verblijf in Den Haag pas in mei 2020 weer in Terneuzen was en zijn handelsactiviteiten toen pas weer oppakte.

El H. werd op 8 december vorig jaar aangehouden in verband met een drugscontrole en er werd 29,4  gram cocaïne, 33,9 gram heroïne en 38,6 gram van een versnijdingmiddel bij hem aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat El H. dealde vanuit de woning van een kennis in Terneuzen en dat de bestellingen weer door een 'loopjongen' van El H. werden bezorgd.

El H. is al eerder voor druggerelateerde misdrijven veroordeeld. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (19-3-2021 om 11:12)
Dat klinkt als een typische Nederlandse jongeman... M. el H. Straffen uit land van herkomst hanteren.
Cookie-instellingen beheren