Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist onder invloed tot stoppen gebracht

Toegevoegd: 19-03-2021, 09.58 uur - Update: 19-03-2021, 15.45 uur
Automobilist onder invloed tot stoppen gebracht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft donderdagavond een automobilist bij Goes tot stoppen gedwongen. De bestuurder slingerde langzaam over de weg waardoor een gevaarlijke situatie ontstond.


De politie kreeg rond 19.30 uur een melding van een andere weggebruiker binnen die de automobilist ter hoogte van Kruiningen met een lage snelheid over de A58 zag slingeren in de richting van Goes. Hierop besloten de agenten richting de snelweg te gaan. Eenmaal aangekomen gaven de dienders de bestuurder meerdere stopsignalen. De 30-jarige man uit Nieuw-Vossemeer negeerde deze echter waardoor twee eenheden genoodzaakt waren om de auto tot stoppen te dwingen bij het Deltaplein.

​De man moest een blaastest doen, maar hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Een indicatieve drugstest gaf aan dat de verdachte mogelijk onder invloed van drugs was. Hij is aangehouden. Verder onderzoek wees uit dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs, zijn voertuig niet verzekerd was en er technisch ook nog het een en ander mis was met zijn voertuig. Zo was de APK vervallen en had de bestelbus geen achterbumper. De man verklaarde GHB te hebben gebruikt. Een arts heeft op het politiebureau bloed bij hem afgenomen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (20-3-2021 om 13:06)
@medewerker helemaal gelijk maar dan wel zodanig dat het direct bij 1x blijft en ze nooit meer terug kunnen komen op de weg
medewerker (19-3-2021 om 12:01)
van de weg af beuken zulke bestuurders
Cookie-instellingen beheren