Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt personeel bouwmarkt vanwege mondkapje

Toegevoegd: 19-03-2021, 15.31 uur
Man bedreigt personeel bouwmarkt vanwege mondkapje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdagavond in Terneuzen een man aangehouden die voor problemen zorgde bij een bouwmarkt aan de Kennedylaan.


De man was eerder op de dag de toegang tot het gebouw ontzegd omdat hij - tegen de regels van de winkel in - weigerde om een mondkapje te dragen. Nu was hij teruggekomen en bedreigde hij het personeel. De politie werd gewaarschuwd en die vroeg de man zich te legitimeren. Hij weigerde dat en werd daarom aangehouden. 

Bij fouillering bleek de 49-jarige Terneuzenaar een boksbeugel op zak te hebben. Deze is in beslag genomen. De man is overgebracht naar het politiebureau. Hij is kort na zijn aanhouding met een proces-verbaal op zaak in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (22-3-2021 om 13:43)
@Michael Strijbosch, waarom zijn er weer zoveel besmetting? Heel simpel, zolang er nog van dat soort lui rondlopen die nergens om geven zullen we nog een tijd met besmettingen te maken hebben.
Michael Strijbosch (21-3-2021 om 22:18)
Hij heeft groot gelijk dat hij geen muilkorf opzet De mensen die denken dat al die maatregelen helpen waarom zijn er dan weer zoveel besmetting?
Moeder (20-3-2021 om 21:14)
Jan, meestal wordt idd verondersteld dat je iets mankeert, als je niet zo'n vreselijk ding (waarvan van Dissel overigens altijd is blíjven zeggen dat het niks helpt) op hebt... Maar als dat bij deze man zo was, had hij dat gewoon kunnen zeggen!!
Jan (20-3-2021 om 16:15)
kan me heel goed voorstellen dat heel veel die mondkapjes heel erg beu zijn. arme man. en wat een kommentaar zonder enige kennis van wat en hoe. want dat personeel? daar zijn dus ook zwaar onbeschofte mensen bij. ik heb COPD - geen mondkapje, nooit een probleem.
pippa (20-3-2021 om 13:55)
weer een grote sufferd! Door zulke idioten blijven we in de ellende zitten! En mondkapjes zijn niet vies ze kunnen na 1x gewassen worden op 6ogr !!!! En men moet zeker de handen blijven wassen, 20sec, hou toch eens rekening met iedereen die graag weer een normaal leven willen!!
medewerker (20-3-2021 om 08:54)
kees tot jij corona krijgt dan piep je wel anders
Cookie-instellingen beheren