Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water vanaf Oesterdam Rilland

Toegevoegd: 19-03-2021, 19.05 uur
Door: Remi Mesu

RILLAND - Een automobilist is vrijdag aan het einde van de middag in het water beland bij de Oesterdam (N659). De bestuurder was de macht over stuur kwijtgeraakt en schoof daardoor van de weg af.


Rond 17.00 uur raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt op de Oesterdam tussen Rilland en Tholen. De chauffeur reed eerst door de linkerberm waarna de bestuurder aan de rechterkant van de weg de dam af reed. Uiteindelijk kwam de auto in het water tot stilstand. Duikers van de brandweer hebben de bestuurder uit de auto gehaald waarop deze met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. 

De brandweer zocht uit voorzorg nog naar mogelijke andere inzittenden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland gaf de chauffeur van de auto eenmaal op de kant aan dat hij alleen in de auto zat. Voor het politieonderzoek werd de weg tijdelijk afgesloten. Rond 18.30 uur werd de Oesterdam weer vrijgegeven waarop het verkeer weer door kon rijden.

Vanwege het incident was het scheepvaartverkeer ter plekke ongeveer een half uur gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meedenker (19-3-2021 om 20:27)
De schade aan het voertuig vind ik wel erg vreemd als je zo van de weg geraakt.
Brulboei (19-3-2021 om 19:59)
Als je zo de auto ziet is deze van achter aan gereden , links achter zit de bumper tegen het achterwiel .hiermee kom je niet ver
Cookie-instellingen beheren