Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 32 km

Politie beëindigt straatfeest in IJzendijke

Toegevoegd: 19-03-2021, 21.10 uur
Politie beëindigt straatfeest in IJzendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft vrijdagmiddag een straatfeest in IJzendijke beëindigd. Volgens de politie mocht het feest niet doorgaan omdat er sprake was van groepsvorming.


De agenten kwamen het feest in de middag en zagen dat de deelnemers onderling afstand hielden. Toch was de politie genoodzaakt om de bijeenkomst te beëindigen omdat er sprake was van groepsvorming. Dat is volgens de politie in de meeste gevallen nog niet toegestaan.

De agenten schrijven op hun Instagrampagina dat ze begrijpen dat de behoefte om de teugels los te laten er is. Maar ze geven ook aan dat de regels zich er op dit moment niet voor lenen. De politie raadt mensen bij twijfel aan om te overleggen met de gemeente om te kijken of er een tijdelijke ontheffing voor een evenement kan worden verleend.
 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jap (19-3-2021 om 23:26)
Trump riep op om het Capitool te bevrijden van verraders. Het Forum van Balder roept op om tegen alle corranaregels in te gaan. Beide wijsneuzen ontkennen de werkelijkheid en dan krijg je dit.
Cookie-instellingen beheren