Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's naast elkaar in sloot A58 Goes

Toegevoegd: 20-03-2021, 22.01 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Langs de A58 zijn vanavond ter hoogte van Goes twee personenauto's naast elkaar in een sloot beland na een botsing op de snelweg zelf. Twee personen raakten gewond.


De slachtoffers reden rond 20.35 uur over de A58 richting Vlissingen toen ze ter hoogte van het bedrijventerrein bij De Poel door onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen. De beide voertuigen schoten van de weg en kwamen via de berm in de sloot tot stilstand.

Na de melding werden meerdere brandweerwagens, twee ambulanceteams en een traumateam opgeroepen. Ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten: de beide bestuurders hadden op eigen kracht hun voertuig kunnen verlaten. De ernst van hun letsel viel ook dusdanig mee dat het traumateam niet meer ter plekke kwam.

Vanwege het ongeluk moest de rijbaan richting Vlissingen enige tijd worden afgesloten vanaf afrit 35a (Goes-Zuid) en knooppunt De Poel. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen getakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (21-3-2021 om 20:33)
Méér op elkaar gelet dan op de weg??
Marcana (21-3-2021 om 08:01)
Hoe je dat voorelkaar krijgt, vinden dat men altijd recht heeft ipv plichten. Onveilige situaties creëren en elkaar dwars liggen. Dat zijn nog eens chauffeurs.
mar (20-3-2021 om 23:32)
Hoe krijg je dat voor elkaar. Gelukkig geen doden of ernstig gewonden. Auto's voor de schroothoop.
Cookie-instellingen beheren