Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Uitslaande brand Renesse blijkt schoorsteenbrand

Toegevoegd: 20-03-2021, 23.10 uur
Uitslaande brand Renesse blijkt schoorsteenbrand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Vier brandweerwagens zijn zaterdagavond opgeroepen nadat brand was gemeld in een woning aan de Oude Moolweg in Renesse. Ter plekke bleek de situatie gelukkig mee te vallen.


De melding van de brand kwam rond 20.10 uur binnen. Toen de brandweerlieden zich inmeldden bij de alarmcentrale, kregen ze te horen dat er sprake zou zijn van een brand die deels al uitslaand was. Ter plaatse aangekomen bleek er echter geen sprake te zijn van een uitslaande brand. Wel woedde er een schoorsteenbrand.

Naast de tankautospuit van de post Renesse werden ook de waterwagen en de tankautospuit van de post Burgh-Haamstede alsmede de hoogwerker van de kazerne in Zierikzee opgepiept. Uiteindelijk werd alleen de ploeg uit Renesse daadwerkelijk ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren