Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumateam voor gewonde in woning Goes

Toegevoegd: 21-03-2021, 02.42 uur - Update: 21-03-2021, 09.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het Rotterdamse traumateam is vannacht naar Goes gekomen vanwege een ernstig incident in een woning aan de Rembrandtlaan in die plaats.


Even voor 01.00 uur werden twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden met spoed naar het huis gestuurd. Binnen bevond zich een gewonde man. Nadat in eerste instantie de Rotterdamse traumahelikopter was gealarmeerd werd het traumateam even later per auto ter plekke verzocht.

Nadat de gewonde met spoed per ambulance naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes was gebracht, kwam daar enige tijd later ook het traumateam naartoe. De politie is nog ruim anderhalf uur bij de woning geweest. Een woordvoerder van de politie heeft vanochtend laten weten dat sprake was van een ongeval binnenshuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren