Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond uit woning gehaald na ernstig bijtincident

Toegevoegd: 21-03-2021, 16.44 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Hondengeleiders van de politie hebben zondagmiddag in Terneuzen een hond gevangen na een ernstig bijtincident. Bij het incident met de hond zijn een meisje en een man gewond geraakt.


Rond 15.15 uur kreeg de politie melding van een losgeslagen hond die mensen had gebeten bij het Anjerpad in Terneuzen. De staffordshire-achtige hond werd teruggedreven naar de woning waar hij hoort. Omdat er op de bovenste etage van die woning nog jonge kinderen aanwezig waren, werden hondengeleiders opgeroepen om de hond uit het huis te halen.

Rond 16.30 lukte het de geleiders om de hond uit de woning te halen in een kooi van een van de politiebusjes te stoppen. Waarom de hond plotseling de man en het meisje aanviel is niet bekend. De traumahelikopter werd ook nog opgeroepen voor het incident. Die assistentie daarvan was echter niet meer nodig waardoor de helikopter rechtsomkeert kon maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (22-3-2021 om 08:48)
Ik heb op het nieuws gezien dat de hond heel vrolijk mee huppelde met de politie en hij had ook geen muilkorf om, dan vraag je jezelf wel af wat er precies is gebeurd. Ik las een keer een stuk over een labrador die een kind had gebeten in het gezicht waarna hij is afgemaakt. Toen ze de hond nakeken na overlijden bleek hij 3 nietjes in zijn oor te hebben, hij had het kind dus kennelijk de eerste 2x niet gebeten, maar heeft de marteling wel met zijn leven moeten bekopen
Carine (22-3-2021 om 08:25)
wat zou er nu met de hond gebeuren ? Ik loop daar elke dag voorbij met mijn hondje. Ik vind het best eng
Drica (21-3-2021 om 23:29)
Doet iet anders nooit .................maar nu wel
bram goeree (21-3-2021 om 22:53)
dieren worden niet vals geboren maar vals gemaakt door de mensen ,maar ze zullen het ras weer wel de schuld geven .eerst eens naar de eigenaren kijken en daar eens een goed gesprek voeren .en alle schade aan de slachtoffers vergoeden
Jan (21-3-2021 om 20:18)
Triest het ligt namelijk nooit bij de Hond dat arme beest is niet vals geboren!!
Neusje (21-3-2021 om 18:22)
Ik wil een hond, maar tijd erin steken ho maar voor opvoeding. ..
Cookie-instellingen beheren