Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Jongen beroofd van tas bij NS-station Goes

Toegevoegd: 21-03-2021, 18.50 uur
Jongen beroofd van tas bij NS-station Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet onderzoek naar een beroving bij het NS-station waar in Goes. Twee verdachten beroofden hier een jongen van zijn tas en gingen er vervolgens vandoor.


Het 19-jarige slachtoffer, afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, werd rond 13.15 uur door twee jongens beroofd. Tijdens de beroving ontstond een vechtpartij tussen de daders en het slachtoffer. Het slachtoffer raakte daarbij niet gewond.

Van de daders is een summier signalement bekend. Dader 1 is een jonge blanke man, van circa 1.84 meter lang. Dader 2 is een jonge, licht getinte man van circa 1.70 meter lang. De daders zouden rond de 20 jaar oud zijn geweest. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren