Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 21-03-2021, 18.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmiddag in Vlissingen een man aangehouden nadat deze een verkeersongeval had veroorzaakt. Vermoedelijk reed hij onder invloed.


De automobilist reed rond 14.05 uur met zijn bestelauto over de Bloemenlaan, komende vanaf het kruispunt met de President Rooseveltlaan. Vlakbij de kruising reed de man achterop een geparkeerde bestelbus. Voor de automobilist werd een ambulance ter plekke gevraagd maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Omdat de aanwezige agenten vermoedden dat de man onder invloed van alcohol had gereden werd hem gevraagd een blaastest te doen. Dit mislukte echter en hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Beide voertuigen liepen schade op. De auto van de aangehouden man moest worden weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren