Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Ferrari in sloot bij Cadzand, twee gewonden

Toegevoegd: 21-03-2021, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Bij de Ringdijk Noord (N674) tussen Cadzand en Cadzand-Bad is zondagmiddag een Ferrari met Belgisch kenteken in een sloot beland. De twee inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.


De sportwagen reed rond 16.25 uur van de dijk, raakte een boom en kwam een stuk verder in de sloot tot stilstand. De twee inzittenden raakten gewond. Meerdere ambulanceteams, de politie en een brandweerploeg werden ter plekke gestuurd om hulp te verlenen. De twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Eén van de ambulances voerde zwaailicht en sirene.

Bergingsbedrijf VaRAMo uit Breskens heeft de zwaarbeschadigde auto, waarvan één wiel was afgebroken, getakeld en afgevoerd. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Video volgt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de vries (22-3-2021 om 13:59)
Deze auto komt hier altijd verschrikkelijk snel langs gereden. Om van geluk te spreken dat het een éénzijdig ongeluk is. Het had ook anders kunbzihn
Gerard (22-3-2021 om 13:50)
Beterschap. Tis al plastic
bram goeree (22-3-2021 om 13:30)
een beetje plamuur ,wat ducktape en een likje verf en hij is weer als nieuw .of je zet hem op marktplaats als ''opknappertje'' wel zonde van zo een mooie auto
Lezer (22-3-2021 om 11:33)
het moest er een keer van komen !
Koos P. (22-3-2021 om 11:08)
Niet te snel oordelen mensen, misschien zat het stuur wel los :P
Timsalabim (22-3-2021 om 09:42)
Jullie weten dat als je “dit soort” auto’s koop je er een cursus bijkrijgt om hoe je met zoveel vermogen om moet gaan? Nee tuurlijk weten jullie dat niet haha!
Cookie-instellingen beheren