Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Schoorsteenbranden in Tholen en Sas van Gent

Toegevoegd: 21-03-2021, 19.35 uur
De schoorsteenbrand in Sas van Gent
De schoorsteenbrand in Sas van Gent
© Foto: Brandweer Terneuzen post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een meldingen van schoorsteenbranden in Tholen en Sas van Gent.


In Tholen werd rond 14.45 uur werd een schoorsteenbrand gemeld bij een woning aan de Brugstraat in Tholen. De blusploeg van Tholen kreeg assistentie van de hoogwerker van de brandweer Bergen op Zoom. Toen de brandweer arriveerde was het vuur al grotendeels uit. Met behulp van de hoogwerker is het rookkanaal schoongemaakt.

De brand in Sas van Gent woedde bij een woning aan de Stationsstraat werd rond 17.40 uur gemeld. Naast de blusploeg van de post Sas van Gent werden ook de blusploeg van de post Westdorpe en de hoogwerker van de Terneuzense post Zuidlandstraat gealarmeerd. De brandweer van Sas van Gent heeft het incident samen met de bemanning van de hoogwerker afgehandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren