Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Verdachte opgepakt voor straatroof in Goes

Toegevoegd: 22-03-2021, 17.39 uur
Verdachte opgepakt voor straatroof in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft afgelopen zondag een 19-jarige verdachte uit Bergen op Zoom aangehouden voor een straatroof in Goes.


De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof nabij het station in Goes op zaterdag 20 maart. Hierbij werd een jongen bedreigd met een mes en beroofd van zijn tas. Daarin zaten 12 setjes met airpods. Tijdens de aanhouding van de 19 jarige verdachte vonden agenten een aantal setjes aan.

Ook bleek hij bij zijn aanhouding in het bezit van een mes, alsmede 94 XTC pillen. De verdachte heeft een bekentenis afgelegd en is na verhoor heengezonden. Naar de tweede verdachte wordt nog een onderzoek ingesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren