Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Automobilist onder invloed rijdt zonder licht over A58

Toegevoegd: 23-03-2021, 15.32 uur
Automobilist onder invloed rijdt zonder licht over A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft afgelopen nacht een 34-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden die onder invloed van drugs over de A58 reed.


De bestuurder werd ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke aan de kant gezet. De man reed zonder verlichting en had geen gordel om. Toen agenten een speekseltest bij hem afnamen bleek hij ook nog onder invloed van THC, amfetamine en cocaine.

Een GGD-arts heeft op het bureau een bloedmonster afgenomen van de man. Deze wordt later onderzocht door het NFI. Als de uitslag hiervan bekend is neem een officier van justitie een beslissingen over de afhandeling van de zaak. Ook kreeg de man nog een boete voor het overtreden van de avondklok.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (23-3-2021 om 18:19)
Dat moet ik eens doen met mijn vrachtwagen. Ben ik gelijk mijn baan kwijt.
Cookie-instellingen beheren