Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf brandweermannen onderscheiden

Toegevoegd: 03-02-2007, 10.11 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

VROUWENPOLDER - Vijf vrijwillige brandweermannen uit de gemeente Veere zijn gisteravond in Uitspanning Oranjezon in Vrouwenpolder benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Van links naar rechts: Jan Jobse (57) uit Serooskerke is sinds 1987 bij de brandweer en is opgeleid tot brandwacht eerste klas. Jaap de Visser (44) uit Domburg is hoofdbrandwacht en sinds 1986 bij de brandweer,

Robert Maranus (43) uit Oostkapelle is brandweerchauffeur. Hij begon in 1981. René Melis (40) uit Zoutelande is hoofdbrandwachten en is sinds 1986 actief. Brandwacht eerste klas Robbie Wijkhuis (44) uit Biggekerke is vanaf 1981 bij de brandweer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren