Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Scooter kwijt na derde keer rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 23-03-2021, 15.37 uur
Scooter kwijt na derde keer rijden zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Maandagmiddag rond 17.45 uur werd door de politie een scooter in beslag genomen, omdat de bestuurder al voor de derde keer betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs.


De inbeslagname gebeurde in de Sint Jorisstraat in Middelburg, vlak nadat een agent de scooter over het toeristisch fietspad in het Molenwaterpark had zien rijden. De agent hield de scooter met de twee opzittenden staande en controleerde hun gegevens.

De bestuurder, een 24-jarige Vlissinger die niet de eigenaar van de scooter was, bleek geen rijbewijs te hebben. Hiervoor kreeg hij een bekeuring. Ook werd hij bekeurd voor het rijden over het toeristisch fietspad.

Omdat hij al eerder gewaarschuwd was dat hij niet op een scooter mocht rijden zonder rijbewijs, en dit al de derde keer was dat hij betrapt werd, besloot de agent de scooter in beslag te nemen. De zaak zal worden besproken met de officier van justitie. Die zal bepalen of de scooter teruggegeven kan worden aan de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren