Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Jongen met geweld van jas beroofd bij bushalte

Toegevoegd: 23-03-2021, 22.00 uur
Jongen met geweld van jas beroofd bij bushalte
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij de bushalte aan de Rooseveltlaan in Terneuzen is vanmiddag een jongen met geweld van zijn jas bestolen.


Volgens de politie stond hij stond te wachten op de bus bij de halte aan de kant van de Michiel de Ruijtersingel toen er ineens twee mannen aangerend kwamen vanuit de richting van de Willem Barentszstraat.

Het slachtoffer werd tijdens de diefstal geslagen in zijn buik. Hierna renden de verdachten dezelfde weg terug en verdwenen zij in de Willem Barentszstraat uit het zicht. De politie vraagt aan mensen die iets gezien hebben dit te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (24-3-2021 om 05:53)
Mijn broek zakt hier vanaf, beroofd van een jas bij een bushalte hierom de hoek... Gelukkig niet mijn jas want dan was het minder goed met dit gajes afgelopen dit is typisch een kansloos gevalletje van de kansloze mensen!
Cookie-instellingen beheren