Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Verdachten melden zich na publicatie beelden

Toegevoegd: 24-03-2021, 10.35 uur
Verdachten melden zich na publicatie beelden
© Foto: Politie
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - Twee mannen hebben zich naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht gemeld bij de politie in Rotterdam. De mannen zouden geld van een rekening van een opgelichte man uit Oost-Souburg hebben gehaald.


De politie toonde gisteravond afbeeldingen van de twee mannen die geld inden bij een geldautomaat in Rotterdam. Dat geld was afkomstig van een man uit Oost-Souburg. Hij werd op 24 juli 2020 door een zogenaamde ING-medewerker gemaand om 9.000 euro over te maken naar een 'calamiteitenrekening'.

De arrestanten zijn twee mannen (29 en 30 jaar) uit Rotterdam. De politie heeft hun gegevens genoteerd. Zij worden later verhoord. Het opsporingsbericht met de foto's van de mannen is van de website van de politie verwijderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (25-3-2021 om 16:23)
soms denk ik wel eens zijn er dan geen witte criminelen meer ?
mar (25-3-2021 om 10:09)
Wroeging gekregen omdat ze met hun muil op TV kwamen en nu pas weten dat ze iemand die hun opa kon zijn, zoveel geld afhandig hebben gemaakt. Of denken ze als we ons aangeven krijgen we misschien een lage straf. En ook geld terug!?
camiel (25-3-2021 om 09:14)
Jammer dat ze weer op vrije voeten lopen. Ze hadden ze beter al vastgezet in afwachting van hun zaak. Als het een beetje tegenzit is dit tuig weer al het land uit met tickets betaald met hun gejatte geld.
Hoezo (24-3-2021 om 17:03)
Goed aanpakken dit tuig
Nina (24-3-2021 om 11:37)
Prima, dat ze door de uitzending van de straat zijn vieze misbaksels
Cookie-instellingen beheren