Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man uit Wemeldinge omgekomen in Gelderland

Toegevoegd: 24-03-2021, 15.18 uur - Update: 25-03-2021, 12.53 uur
Man uit Wemeldinge omgekomen in Gelderland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WEMELDINGE - Een 51-jarige man uit Wemeldinge is dinsdag bij een ongeval in het Gelderse Heerde om het leven gekomen. Wat de oorzaak van het ongeval was, is nog niet bekend.


Het eenzijdige ongeluk vond woensdag plaats bij de Ossenbergweg bij de plaats Heerde in Gelderland. De 51-jarige bestuurder van de auto overleefde het ongeluk niet.

Wat de oorzaak van het ongeluk was, is volgens de Gelderse politie nog niet bekend. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk met dodelijke afloop.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (29-3-2021 om 07:35)
Vreselijk om zo om te komen door een auto ongeluk wij wensen de familie heel veel sterkte toe door het verlies van de man van nog maar 51 jaar
Marina de Groene (25-3-2021 om 10:12)
Sterkte aan betrokkenen en familie, vrienden en bekenden van het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren