Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt eigenaren gedumpte fietsen

Toegevoegd: 25-03-2021, 11.24 uur
Het politieteam Zeeuws-Vlaanderen heeft de foto's op haar Facebookpagina geplaatst
Het politieteam Zeeuws-Vlaanderen heeft de foto's op haar Facebookpagina geplaatst
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

PHILIPPINE - De Zeeuws-Vlaamse politie zoekt de eigenaren van twee fietsen die recent gedumpt zijn in een vijver in Philippine. De politie heeft foto's van de fietsen verspreid op Facebook in de hoop dat mensen de fietsen herkennen.


De fietsen zijn eerder dit jaar gedumpt in de vijver aan de Mosselverkorting in Philippine. Het zou gaan om een herenfiets van het merk Giant en een damesfiets van het merk Energy. De politie kon de eigenaren van de rijwielen niet opsporen aan de hand van de registratienummers. Deze zijn volgens de agenten niet geregistreerd.

De politie hoopt door het plaatsen van de foto's op de Facebookpagina van het Politieteam Zeeuws-Vlaanderen dat mensen de fietsen herkennen. Mensen met informatie of tips kunnen bellen naar 0900-8844, het online contactformulier van de politie invullen of zich melden op het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (25-3-2021 om 19:39)
Waarom alleen op facebook???
Cookie-instellingen beheren