Jongeren onbevoegd in pand Zierikzee

Toegevoegd: 04-02-2007, 12.28 uur

Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Vijf jongeren uit Zierikzee en de gemeente Schouwen Duiveland zijn gisternacht aangehouden omdat zij zich onbevoegd in een leegstaand pand bevonden.

De jongens (allen 17 of 18 jaar oud) waren in een pand aan de Oude Haven in Zierikzee. Door een getuige werd bij de Zeeuwse politie gemeld dat er een verdachte situatie gaande was bij dat pand.

De politie is ter plekke gegaan en heeft in eerste instantie drie jongens aangehouden. Eentje hing nog aan de dakgoot.

Twee anderen die via de andere zijde van het dak waren gevlucht werden even later alsnog in de kraag gevat. Het is nog niet bekend of er schade is ontstaan aan het pand. De jongens hebben allemaal hun aandeel in de zaak bekend en zijn weer op vrije voeten gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750