Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Tweetal met drugs en nepwapen op zak aangehouden

Toegevoegd: 25-03-2021, 11.36 uur
Tweetal met drugs en nepwapen op zak aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Agenten hebben woensdagmiddag in Hulst twee mannen aangehouden. Het tweetal werd opgepakt voor drugsbezit en het bezit van een nepvuurwapen.


De politie kreeg een rond 15.00 uur een melding binnen van een vechtpartij aan het Havenfort en ging vervolgens ter plaatse. Op de locatie aangekomen leek het rustig maar zagen de agenten wel twee mannen bij een auto staan. De bestuurder wilde bij het zien van de politie er vandoor gaan. De inzittenden werden vervolgens allebei staande gehouden, net nadat ze in de wagen waren gestapt.

De twee mannen vertelden de agenten dat er volgens hen niks aan de hand was. Bij het controleren van de identiteit van beide heren bleek er in het tasje van de bijrijder, een 20-jarige man uit Clinge, drugs te zitten. Hierop is hij aangehouden. Ook namen de dienders een aantal XTC-pillen in beslag.

De politie doorzocht vervolgens de auto. Bij de doorzoeking vonden de agenten op de achterbank een rugtas waar een nepvuurwapen in bleek te zitten. Dit is in beslag genomen en de 24-jarige bestuurder werd hierop ook aangehouden. Beide verdachten zijn in de loop van de dag met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren