Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond geraakt bij werkzaamheden Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 25-03-2021, 17.07 uur - Update: 26-03-2021, 08.27 uur
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - Een man is donderdagmiddag in Burgh-Haamstede gewond geraakt tijdens werkzaamheden met een kettingzaag. De man is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur tijdens werkzaamheden van een hoveniersbedrijf aan de Acacialaan in Burgh-Haamstede. Het slachtoffer was in een boom aan het werk met een kettingzaag toen hij zich verwondde. In eerste instantie werd gemeld dat de gewonde nog in de boom zat en daarom werd ook de brandweer opgeroepen. Toen deze arriveerde, bleek de man al beneden te zijn.

Bij het ongeluk liep de man verwondingen op aan zijn arm. Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam worden gebracht. Hoe het ongeluk is gebeurd, is nog niet duidelijk. De inspectie SZW doet onderzoek naar het bedrijfsongeval, zo laat de politie weten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren