Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Bestuurder zonder geldig rijbewijs aangehouden

Toegevoegd: 25-03-2021, 20.23 uur
Bestuurder zonder geldig rijbewijs aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - Agenten van het team Oosterscheldebekken hebben donderdag iemand betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. De bestuurder is door de politie meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een verklaring.


Tegen het eind van de middag lieten de agenten de bestuurder stoppen omdat de auto niet verzekerd was. Bij het controleren van het rijbewijs bleek dat dit eerder al ingevorderd was. Hierop moest de automobilist mee naar het politiebureau om daar een verklaring af te leggen.

Wat de onverzekerde auto betreft, heeft de eigenaar twee weken de tijd gekregen om aan te tonen dat het voertuig wel verzekerd was. Als dit de bestuurder niet lukt, dan riskeert deze een boete van minimaal 550 euro. Dit bedrag kan oplopen als de RDW ook besluit een boete te geven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren