Man tegen hekwerk van rotonde in Poortvliet

Toegevoegd: 04-02-2007, 12.33 uur

Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - Op de Poortvlietsedijk in Poortvliet is gisternacht een 34-jarie man uit de gemeente Tholen met zijn auto tegen het hekwerk van een rotonde gebotst.

De man had zijn auto onder controle en reed op een gegeven moment tegen het hekwerk van een rotonde aan en kwam op de rotonde tot stilstand.

Zowel het hek als zijn eigen auto beschadigden door de aanrijding. De man werd aangetroffen door een toevallig passerende ambulance. Zij hebben de man onderzocht, maar van enig letsel was geen sprake.

De politie werd ter plekke geroepen, omdat de man naar alcohol rook. De man werd, omdat hij geen blaastest wenste te doen op straat, overgebracht naar het politiebureau. Hier wenste hij nog geen medewerking te verlenen, laat staan een verklaring af te leggen.

Doordat de man geen blaastest wilde afleggen is zijn rijbewijs ingenomen. Ook gaat onderzocht worden of de man überhaupt nog wel in staat is om een motorvoertuig te besturen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750