Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Extra controles vanwege overlast rond CSW Toorop

Toegevoegd: 26-03-2021, 08.12 uur
Extra controles vanwege overlast rond CSW Toorop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Rondom de middelbare school CSW Toorop in Middelburg zal de komende tijd extra gecontroleerd worden. Dat laat de Walcherse politie weten via social media.


Aanleiding voor de controles is de overlast die op sommige momenten wordt ervaren rondom de school aan de Generaal Eisenhowerlaan. Volgens de politie vinden buurtbewoners het onder meer vervelend dat scholieren rondhangen in speeltuinen en tunneltjes. Ook wordt geklaagd over het spuiten van graffiti, het gebruik van verdovende middelen en het hinderlijk ophouden op het trottoir.

De politie zegt het belangrijk te vinden dat iedereen zich veilig voelt in zijn of haar buurt. Mensen die goede tips hebben voor de handhaving worden gevraagd deze door te geven zodat agenten en buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) effectief aan de slag kunnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (26-3-2021 om 11:51)
@Bram, hoe asociaal moet je wel wezen om zo"n reactie te schrijven . Het is om te kotsen.Laat je eigen eens onderzoeken. Je vraagt erom om. En redactie, plaatst deze reactie hij vraagt erom, door zulke onbenullige reactie te plaatsen.
hans (26-3-2021 om 11:01)
@Bram "Achterlijk, mafketels, kut helm" En maar schelden en grove woorden gebruiken. Alsof dat helpt om Corona te verdrijven. Jsmmer vsn deze nutteloze reactie.
Jaap (26-3-2021 om 10:54)
Bram is volgens mij de kluts kwijt tussen zijn oren, waar slaat deze wartaal op???
brom (26-3-2021 om 10:52)
Jeetje Bram. Wat een heftige reactie tegen de politie van je. Die kan het ook niet helpen dat we nog even met corona zitten.. En ja... de politie is er ook voor de veiligheid van andere mensen. En ja , het is soms intimiderend hoe jongelui in groepjes staan en niet opzij willen gaan. Ik ken een heleboel jeugd die zelf wel iets van het leven maken in deze tijd. En nee, het is nog niet klaar nu..... je moet nog een poosje geduld hebben. Luctor et emergo Bram. Geniet van deze mooie zonnige dag ipv te sikkeneuren wat niet mag momenteel
D (26-3-2021 om 10:13)
Jongerenwerkers inzetten! En een plek aanwijzen waar deze jongeren wel samen kunnen komen! Wat wordt er verwacht van deze jongeren? Armpjes over elkaar en mond dicht houden? Zoek met gemeente en politie naar alternatieve voor deze jeugd.
It'sme (26-3-2021 om 09:37)
Nounou Bram, ga niet met k*woorden strooien. Hou het netjes. Ik snap het niet: die jongeren hebben die dag school. Dan moet de schoolleiding daar toch wat aan doen? Laat een paar leraren gewoon die jongeren aansturen. Ik ben zelf ook jong geweest maar wij hadden niet de behoefte om maar doelloos te hangen, ook al mochten wij niet van het plein. Dat was om overlast te voorkomen. Je wist niet beter en bleef gewoon op het plein. Veel leeftijdgenoten kregen van thuis ko ek of snoep mee zodat je ook helemaal niet van het plein hoefde. (Om naar de jumbo te gaan bijv.)
Cookie-instellingen beheren