Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Scooterdieven door agenten uit hottub geplukt

Toegevoegd: 27-03-2021, 14.29 uur
Scooterdieven door agenten uit hottub geplukt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een woning in de wijk Goes-Zuid werden vrijdagavond twee jongens op heterdaad gearresteerd voor een diefstal van een scooter. Een van de jongens zat in de hottub.


De politiemeldkamer kreeg rond 20.15 uur een melding dat zojuist twee jongens in de Ostendestraat een scooter hadden gestolen. Ze reden weg richting de Wijngaardstraat. Een agent zag even later op de Spiegelstraat twee scooters rijden. Onmiddellijk was al duidelijk dat een van deze twee scooters zojuist was gestolen en dat de bestuurders bij elkaar hoorden.

De scooters splitsten zich, waarop de agent de gestolen scooter achtervolgde. Deze raakte het voertuig kwijt in de buurt van de Beukenstraat. Daar werd de gestolen scooter even later teruggevonden, maar de bestuurder was 'm gevlogen.

Het kenteken van de tweede scooter was bij de politie bekend en hoorde thuis in de wijk Goes-Zuid. Agenten zagen dit voertuig voor een woning staan. In de tuin troffen ze een jongen in de hottub aan. Bij de buren probeerde een tweede jongen zich tevergeefs in hun tuin te verstoppen. "Omdat hij bijna ontkleed was, heeft hij vermoedelijk ook even in het bad gelegen", aldus de agent.

Beide 17-jarige jongens werden naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden zaterdag verhoord. De gestolen scooter werd diezelfde avond nog naar de eigenaar teruggebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (28-3-2021 om 14:02)
Zozo in een hot-tub, misdaad loont dan toch?? Even in de bak zitten of terwijl betaalde vakantie en ga maar weer verder jongetjes... Zouden we die zelfde gasten weer in een artikel kunnen belezen over een paar maanden??
Michel (28-3-2021 om 11:26)
17 jaar en nu al crimineeltje, flinke jongens hoor. Aanpakken die lui, kunnen ze misschien nog gewoon worden.
een inwoner (27-3-2021 om 14:55)
chaepeau agenten Ga zoo door .Goed werk .Zo gemeen om iemand anders zn spullen te stelen
Cookie-instellingen beheren