Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Verdachte van diefstal scooter aangehouden

Toegevoegd: 27-03-2021, 18.59 uur
Verdachte van diefstal scooter aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op Walcheren een woning binnengevallen om een verdachte van een diefstal aan te houden. Omdat de man de deur niet opendeed is deze geforceerd.


Na een melding van een diefstal van een scooter stelde agenten een onderzoek in. Na twee getuigenverklaringen en een aangifte kwam er een verdachte in beeld. Met een machtiging is de politie vervolgens naar de woning gegaan.

De verdachte wilde de deur niet open maken. Hierop hebben agenten deze geforceerd met een beuk. In het pand werd de gestolen scooter en de verdachte aangetroffen. De man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aanname (27-3-2021 om 21:01)
Goed speurwerk van de politie, en met dank van de getuigen. Complimenten!
Cookie-instellingen beheren