Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser slaat en bedreigt boa's in Hulst

Toegevoegd: 28-03-2021, 14.19 uur
Fietser slaat en bedreigt boa's in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Op de Van der Maelstedeweg in Hulst heeft zaterdagavond een man met twee buitengewone opsporingsambtenaren (boa's) gevochten. Ook bedreigde hij het tweetal. De fietser wist te ontkomen. De politie zoekt getuigen.


Tussen 21.10 en 21.40 uur fietste een man vanuit de binnenstad. Twee opsporingsambtenaren spraken hem aan, maar hij reed gewoon door. Ze reden hem achterna en vroegen naar een geldige verklaring voor de avondklok. Deze kon hij niet tonen. Hierna ontstond een worsteling waarbij de man de boa's sloeg en bedreigde. 

Hierna vluchtte hij op de fiets richting de Clingeweg en terug over de Stationsweg. Een boa zette tevergeefs de achtervolging in, de man zag kans om via het trottoir richting het Havenfort te ontkomen.

De man had een blanke huidskleur, lengte ongeveer 170 centimeter, een stevig en sportief postuur en kort zwart haar. Hij droeg een groene khaki jas, een zwarte sportbroek, grijze gymschoenen van het merk Sneaker met een witte zool en zwarte sokken. Hij droeg geen bril en had geen zichtbare tatoeages en geen zichtbare gezichtsbeharing.

De man reed op een grijs/zwarte mountainbike, herenmodel met een kunststof opsteekspatbord aan de achterzijde. Het merk van de fiets is onbekend. Die fiets had geen vaste verlichting. De boa's hebben aangifte gedaan. De politie zoekt mensen, die meer over dit incident of deze man weten. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (31-3-2021 om 11:32)
@Jannie, een prima en duidelijke reactie, ik ben het helemaal met je eens.
Jannie (31-3-2021 om 07:48)
@jan de mensen dagen uit,zoeken aandacht en gooien hun frustraties uit naar politie, boa,s denkt dat het zal veranderen. Gedraag je eigen ik zou me schamen als ik zo een man had. Hoe moeilijk is het om gewoon normaal te doen. Vrijheid is er genoeg alleen je wil het niet zien je willen dwarsbomen...omdat je in je eigen leven dwars zit. Doe gewoon even normaal. Steeds meer mensen raken van het padje en stuiteren als ze nog maar politie of bon zien, best triest om te zien.
Vrijheidbovenveiligheid (29-3-2021 om 15:31)
@Jan En zo is het! Heel goed gesproken.
John (29-3-2021 om 13:12)
En welke huidskleur had meneer de overtreder? De reactie van sommigen zijn wel tenenkrommend. Als je toestemt met dit geweld moet je serieus het zaagsel in je bovenkamer eens laten controleren. Dit hoort nooit getolereerd te worden. Nooit.
Bram (29-3-2021 om 10:45)
Jan, een man van me hart
Michel (29-3-2021 om 10:28)
@ Jan, deze reactie slaat nergens op net als de andere reacties van jou ,als je vindt dat er geen vrijheid meer is kan je ook uit Nederland vertrekken.
Cookie-instellingen beheren