Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Celstraf voor dader steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 29-03-2021, 15.35 uur
Celstraf voor dader steekpartij Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De 18-jarige Axelaar K. A. die begin september een jongen uit Sas van Gent een mes in diens borst stak, is daarvoor maandag in Middelburg veroordeeld tot een celstraf van 228 dagen waarvan 120 voorwaardelijk plus toezicht door de reclassering. Het vonnis was conform de eis.


De twee kenden elkaar en de sfeer tussen A. en het latere slachtoffer was niet bepaald vriendschappelijk. Het slachtoffer zou A. al eens hebben geadviseerd zich niet meer in Terneuzen te laten zien en ook zou A. al eens met een mes zijn bedreigd. Op de dag van het steekincident ontmoetten de beide jongens elkaar in de bus in Terneuzen.

Bij het Stadhuisplein wilde A. uitstappen en werd daarbij gehinderd door het uitgestoken been van zijn slachtoffer. In de vechtpartij die volgde kreeg het slachtoffer een mes in zijn borst gestoken. Tijdens de behandeling van zijn zaak zei A. dat het mes op de een of andere manier uit zijn zak moest zijn gevallen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren