Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Jonge automobilisten raken rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 04-02-2007, 17.02 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Op de Zoutelandsedijk in Kloosterzande is in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs van een 18-jarige man ingenomen.

De man reed rond kwart over vier over de dijk toen hij werd gecontroleerd door surveillerende agenten. Hij bleek ruim 4,5 keer te veel alcohol te hebben gedronken. Het rijbewijs van de man, dat net drie maanden in het bezit was, werd weer ingenomen. Hij zal zich binnenkort voor een rechter moeten verantwoorden.

Ook op de Lange Nobelstraat in Zierikzee werd in dezelfde nacht een beginnend bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. Tijdens een controle bleek dat een 19-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland met bijna vier keer te veel alcohol op achter het stuur was gekropen.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt en ook van deze automobilist werd het rijbewijs ingenomen. Ook deze bestuurder mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren