Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie vermiste kitesurfer Westerschelde

Toegevoegd: 30-03-2021, 17.16 uur - Update: 30-03-2021, 17.40 uur
Foto 4 van 18

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (31-3-2021 om 09:54)
@dobre: Wat een onzin schrijft u: Wanneer je zoiets zou doen, dan zal de melder NOOIT meer zijn nek uitsteken wanneer hij een ander in nood ziet en alle mensen die van dat vonnis op de hoogte raken waarschijnlijk ook niet. Met uw ideeën creëer je een samenleving waarin iedereen alleen nog aan zichzelf denkt en een ander in nood laat verrekken. Ik zeil vaak op de Zeeuwse wateren en ik kan u verzekeren dat van een afstandje een zeehond en een zwemmer erg op elkaar lijken.
dobre (30-3-2021 om 19:34)
weer een toerist zeker. Die er geen verstand van heeft dat je niet kan kitesurfen bij windkracht 2-3. Hopelijk worden de kosten op deze melder(ster) verhaald. Iedere melding wordt zeer serieus genomen door alle instanties, hopelijk heeft de melder zelf meegemaakt wat voor impact deze reddingsoperatie op hem heeft gehad. Alle gemaakte kosten die in de duizenden euro's oplopen door deze melder op hem verhalen.
Cookie-instellingen beheren