Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Kindje in woning Eede na ongeval overleden

Toegevoegd: 31-03-2021, 10.54 uur - Update: 31-03-2021, 12.25 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een baby in een woning in het Zeeuws-Vlaamse Eede. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.


De hulpdiensten kregen rond 08.20 uur een melding van een kinderreanimatie in een woning aan de Brieversstraat in het dorp. Direct werden twee ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. Ook steeg de Rotterdamse traumahelikopter op om assistentie te verlenen. Het traumateam kwam ook daadwerkelijk ter plekke.

Ondanks alle inspanningen is het kindje helaas komen te overlijden. De politie onderzoekt nu wat er precies is gebeurd. Dat is gebruikelijk wanneer een kind plotseling overlijdt, zo bevestigt een woordvoerder. Uit het onderzoek is gebleken dat er sprake was van een ongeval. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (3-4-2021 om 16:04)
pfff dit is erg, weet niet wat er gebeurd is maar dit kind heeft het zeker niet zo gewild..
leon (1-4-2021 om 08:11)
Een zonovergoten dag vroeg in de morgen veranderd in een inktzwarte dag voor alle betrokkenen , een kind verliezen is niet te bevatten . Wat kun je zeggen ik weet het niet . Wens ouders ,grootouders en familieleden heel sterkte en kracht toe , ze zullen dit hard nodig hebben .
Moeder (31-3-2021 om 20:15)
Ach, wat in en in triest. Heel veel sterkte gewenst voor de ouders van dit kindje. Ook voor de hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren