Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Verdachte steekpartij Middelburg is 16-jarige jongen

Toegevoegd: 31-03-2021, 12.24 uur
De steekpartij vond plaats aan de Topaas in Middelburg
De steekpartij vond plaats aan de Topaas in Middelburg
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij aan de Topaas. Bij de steekpartij raakte een 19-jarige Vlissingse gewond aan haar gezicht.


De steekpartij gebeurde rond 18.00 uur bij het Topaasplein. De vrouw werd daarbij met glas in het gezicht gestoken. De verdachte ging er na het incident vandoor, maar heeft zich rond 20.15 uur op het politiebureau van Middelburg gemeld. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Kort na het incident werd ook een 13-jarige Middelburger aangehouden aan de Kanaalweg. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. Zijn rol bij het incident wordt nog onderzocht. Op de Kanaalweg werd ook een 18-jarige Vlissinger aangehouden, hij zou de 13-jarige jongen daar hebben mishandeld.

Het slachtoffer van de steekpartij moest zich door ambulancepersoneel laten behandelen en is overgebracht naar het ziekenhuis. Ze heeft aangifte gedaan. Het onderzoek naar de zaak loopt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (31-3-2021 om 15:40)
Probleemoplossend vermogen staat bij deze jongelui op een zeer laag Pitje . Van slachtoffer tot dader(s), aan dit hele clubje zit een luchtje. Onze wetgeving zit niet zo in elkaar dat je ze allemaal 2 jaar maatschappelijke diensten kan opleggen. China is zo gek nog niet..!
Mijn mening (31-3-2021 om 15:19)
Die kan wel een beetje heropvoeding en een cursus agressie beheersing gebruiken.
Cookie-instellingen beheren