Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Automobilist rijdt door na ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 31-03-2021, 16.55 uur
Automobilist rijdt door na ongeluk Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een automobilist is woensdagmiddag in Terneuzen doorgereden na een botsing met een scootmobiel. De politie zoekt nog naar de bestuurder.


De botsing gebeurde rond 14.00 uur op de Alvarezlaan in Terneuzen. De auto kwam daar in botsing met een scootmobiel die ook op de weg reed. In plaats van te stoppen na het ongeluk reed de bestuurder echter door. De politie is nog op zoek naar de auto. Of die inmiddels al is gevonden is niet bekend.

De bestuurder van de scootmobiel liep bij de botsing verwondingen op. De ambulance moest ter plaatse komen om het slachtoffer te verzorgen. Het is niet bekend was de ernst van de verwondingen is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin wendy (31-3-2021 om 20:50)
Ik zal de kenteken genoteerd hebben
Cookie-instellingen beheren