Weerbericht:
Perioden met zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 229 km

Bestuurder scooter gewond geraakt bij botsing Westdorpe

Toegevoegd: 31-03-2021, 19.51 uur
Door: Remi Mesu

WESTDORPE - Een bestuurder van een scooter is op de Molenstraat bij Westdorpe gebotst met een auto. De scooterrijder is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.25 uur op de Molenstraat bij Westdorpe. De bestuurder van de scooter kwam op de polderweg in botsing met de personenauto en belandde in de berm. De scooterrijder werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht door de ambulancedienst. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen is.

De personenauto hield forse schade over aan de voorkant van de auto, maar kon desondanks de weg wel vervolgen. Na het noteren van de gegevens en het opruimen van de brokstukken kon de politie de plek van het ongeluk ook verlaten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (31-3-2021 om 23:33)
Rotbocht daar, iets te hard en je ziet niet wat er voor je komt.
P (31-3-2021 om 21:02)
gevalletje links door de bocht???
Cookie-instellingen beheren