Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw overleden na aanrijding met trein

Toegevoegd: 05-02-2007, 21.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is maandagmiddag een 25-jarige Middelburgse vrouw om het leven ge-komen nadat ze onder een trein terecht was gekomen. Een 2-jarig kindje dat bij haar op de fiets zat, bleef ongedeerd.

Het ongeluk gebeurde rond half vier op de overgang bij de Schroeweg. Veel mensen hebben het ongeluk zien gebeuren. Omstanders reageren geschokt en zijn diep onder de indruk.

Spoorbomen
Volgens omstanders reed de vrouw vanaf de zijde aan de Oude Vlissingseweg met haar fiets tussen de spoorbomen door, toen een Intercitytrein naderde vanaf het NS-station aan de Kanaalweg. De trein zou nog hebben getoeterd, maar een botsing kon niet voorkomen worden.

Als gevolg van de aanrijding is het treinverkeer tussen Middelburg en Vlissing-en gestremd. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Het verkeer is door het ongeluk ontregeld.

Scooter
In mei 2003 gebeurde een soortgelijk ongeluk op de overgang. Toen reden twee jongens op een scooter tegen de trein nadat zij tussen de gesloten spoor-bomen waren geglipt. Beiden raakten zwaargewond, maar overleefden het ongeluk wel.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nantjuh (5-2-2013 om 13:11)
Rust zacht dinnetjuh always on my mind
Esjuh (6-7-2009 om 20:54)
Lieve maaike we zijn nu al 2 jaar verder en nog steeds elke dag vloeien er tranen voor jouw ik mis jouw zo moppie ik reed vandaag nog langs de plek en dan wordt het me al teveel ik mis jouw zo erg LUV YA LIEVE MAAIKE DOOR SOMMIGE VERGETEN MAAR DOOR MIJ NOOOOOOOIT !@! LUV YA