Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's op elkaar gebotst bij tankstation Terneuzen

Toegevoegd: 31-03-2021, 20.20 uur
De botsing vond bij het tankstation in Terneuzen plaats
De botsing vond bij het tankstation in Terneuzen plaats
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Twee auto's zijn woensdagavond bij het tankstation bij Terneuzen Zuidpoort door onbekende reden op elkaar gebotst. Één auto hield er dermate grote schade aan over dat die moest worden getakeld door een berger.


De botsing gebeurde tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij het tankstation bij de rotonde bij de Terneuzense buurt Zuidpoort. Door onbekende reden kwamen de twee auto's met elkaar in botsing. Hierbij raakte een van de auto's in de groenstrook naast het tankstation. Deze auto moest in verband met de schade getakeld worden door bergingsbedrijf Kuzee.

De bestuurder van de blauwe auto die in de groenstrook was beland is ter plekke gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De automobilist is na het noteren van een verklaring door de politie naar huis gebracht. De chauffeur van de andere auto kon na het invullen van schadeformulieren en een verklaring weer de weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (1-4-2021 om 09:09)
Hier vraag ik mij echt af: Hoe krijgen ze het voor elkaar???
Marcel de Bruijn (31-3-2021 om 21:48)
Waarschijnlijk hun rijbewijs gekregen bij een bakje boter.
Karin Wendy (31-3-2021 om 21:12)
Moeilijk hè uit je doppen kijkenden de automobilisten
Cookie-instellingen beheren