Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft vuurwapen aan in woning Vlissingen.

Toegevoegd: 01-04-2021, 10.42 uur
In de woning vond de politie een vuurwapen.
In de woning vond de politie een vuurwapen.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een vuurwapen aangetroffen in een woning in Vlissingen.  Door de politie werden drie verdachten aangehouden, het wapen is in beslag genomen.


Het vuurwapen werd aangetroffen na een melding dat er in een woning in de Scheldestraat een wapen aanwezig zou zijn. Agenten gingen de woning in Vlissingen binnen en troffen het wapen aan.

De drie verdachten die zijn aangehouden betreffen de bewoner van het pand, een 47-jarige Vlissingse man en een 28-jarige Vlissingse vrouw. De bewoner heeft ook nog aangifte gedaan van bedreiging tegen de 47-jarige man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-4-2021 om 13:47)
Voor alle 'dit is een alarm revolver' roepers; ja dat klopt inderdaad, maar dergelijke alarm revolvers worden op grote schaal bewerkt en geschikt gemaakt voor het verschieten van scherpe munitie. Dergelijke verbouwde alarmpistolen en revolvers zijn in zo een geval wel degelijk echte vuurwapens en kunnen dodelijk zijn.
klappertjespistool (1-4-2021 om 21:16)
Het getoonde " wapen" is een goedkoop alarm pistool, zie ook de prop in de loop.
Aanname (1-4-2021 om 14:40)
Alweer mooi werk van de politie, weer een wapen van de straat!
Cookie-instellingen beheren