Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor GPS-diefstallen Waterlandkerkje

Toegevoegd: 01-04-2021, 11.00 uur
Politie waarschuwt voor GPS-diefstallen Waterlandkerkje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WATERLANDKERKJE - De politie waarschuwt boeren in de omgeving van Waterlandkerkje voor GPS-diefstallen in het gebied. In de nacht van dinsdag op woensdag zouden er bij verschillende landbouwbedrijven dergelijke systemen zijn gestolen.


Wijkagent Henk Wiegman van Sluis liet dat woensdag op het sociale mediaplatform Twitter weten. De agent adviseert landbouwers om na het werk de kostbare apparatuur van de landbouwvoertuigen te verwijderen.

Ook raadt hij boeren aan om de schuren en loodsen waar voertuigen in staan goed af te sluiten zodat dieven niet in de buurt van de voertuigen kunnen komen. De wijkagenten roepen mensen op om contact op te nemen met de politie als zij verdachte situaties zien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (1-4-2021 om 17:47)
Je moet altijd aangifte doen Johan, wie weet verandert er nog eens iets in verzekeringen en dan heb je niks. Het wordt overigens wel tijd dat de gps 's avonds mee in huis gaat! Of ervoor te zorgen dat ze er niet bij kunnen, de trekkers staan of buiten of de boel is niet op slot en ze verzinnen vanalles om erbij te kunnen. Het is nu al honderden keren gelukt en er kan niet gezegd worden dat er niet gewaarschuwd is. Op den duur is het ook eigen schuld dikke bult hoor. Het is al een paar jaar bezig.
Johan (1-4-2021 om 11:41)
Ja, wij waren ook aan de beurt en verzekering dekt het niet. Ook maar geen aangifte gedaan, want dat is al helemaal zinloos tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren