Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Goesenaar aangehouden voor zware mishandeling

Toegevoegd: 01-04-2021, 14.34 uur
Goesenaar aangehouden voor zware mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een 18-jarige man uit Goes is op vrijdag 26 maart aangehouden wegens zware mishandeling van zijn vriendin. De verdachte zit nog steeds vast in een politiecellencomplex.


De twee waren onderweg naar Vlissingen. In de auto ontstond een ruzie die uitliep op een zware mishandeling waar verschillende mensen getuige van waren. Deze getuigen meldden dat een man het vrouwelijke slachtoffer schopte en sloeg. De man zou er vervolgens lopend vandoor zijn gegaan, de vrouw was weggereden in de auto.

Agenten zochten in de omgeving van Vlissingen naar de verdachte en het slachtoffer en troffen beide betrokkenen uiteindelijk aan bij de huisartsenpost in Vlissingen. De man is meteen aangehouden, de vrouw heeft op een later moment aangifte gedaan. Zij raakte behoorlijk gewond. Door de politie zijn meerdere getuigen gehoord. De Goesenaar is ingesloten in een politiecellencomplex. Daar zit hij nu nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (4-4-2021 om 21:11)
Maakt niet uit wat de aanleiding is, maar een echte kerel blijft met zijn handen van vrouwen af.
Ger (2-4-2021 om 20:17)
Zo heb ik mijn zonen opgevoed. Geen meisjes slaan.....maar inmiddels ben ik wijzer en weet welke monsters van meiden er rond lopen!! Elke zaak heeft meerdere kanten dus ik oordeel hier niet meer zomaar over.
Loeso (2-4-2021 om 07:41)
Een kerel van niks, maar dat zou ik al krijgen bij de eerste indruk. Wat er is gebeurd weet ik niet.. Maar ruzie in een auto en andere weggebruikers bij betrekken is tokkie gedrag.
Rico V. (1-4-2021 om 15:17)
Wat een pannenkoek!!
Biggetje (1-4-2021 om 14:41)
Een man die een vrouw slaat is al niet in orde. Maar als hij haar mishandeld is het echt een crimineel. Op laten draaien voor alle kosten en een cursus laten volgen .
Cookie-instellingen beheren