Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie redt verkleumde surfers op Veerse Meer

Toegevoegd: 02-04-2021, 21.52 uur
De politie heeft de surfers teruggebracht naar de wal.
De politie heeft de surfers teruggebracht naar de wal.
© Foto: Landelijke Eenheid Zuidwest
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Agenten van de Landelijke Eenheid Zuidwest van de politie hebben op Goede Vrijdag op het Veerse Meer bij Kamperland enkele verkleumde surfers gered.


Volgens de politie waren de drie gaan windsurfen maar hadden ze zich verkeken op de toch nog wat koude weersomstandigheden. De watersporters konden niet meer zelfstandig terugkomen naar de wal. Gelukkig was de politie in de buurt en konden de agenten de drie veilig terug naar de kant brengen.

De politie raadt watersporters die nu al naar buiten willen aan om goed rekening te houden met de nog lage temperaturen en het feit dat het weer snel kan omslaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (2-4-2021 om 23:24)
Wie gaat er nu surfen. Hoe dom kun je zijn.
Cookie-instellingen beheren