Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Omstanders halen vrouw en hond uit het water

Toegevoegd: 03-04-2021, 09.42 uur
Omstanders halen vrouw en hond uit het water
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Omstanders hebben vrijdagavond in Middelburg een vrouw gered die met haar hondje in het water was beland bij de Buitenhaven.


Het slachtoffer lag tussen de Maisbaai en de Havendijk in het water. Rond 20.45 uur werd alarm geslagen over het incident. Omdat de passanten de vrouw en de hond al op het droge hadden weten te krijgen, werden geen brandweerploegen gealarmeerd. Wel kwam een ambulanceteam ter plekke. Dit heeft zich over de vrouw ontfermd.

Waardoor de vrouw precies te water raakte, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (4-4-2021 om 21:08)
Eindelijk een nieuwsbericht die mij goed doet. Ook al verschil je van mening met andere mensen, maar aan het einde van de dag kun je van mensen verwachten dat indien je in nood verkeert een helpende hand toegeboden krijgt.
Cookie-instellingen beheren