Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 401 km

Ernstig ongeval motorcrossterrein Ritthem

Toegevoegd: 03-04-2021, 15.33 uur
Foto 3 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (5-4-2021 om 18:22)
geweldig beetje crossen, sja en net als bij lopen val je wel eens, soms wat harder en dan heb je bij beide hulp nodig. bijna niets is leuker dan even "zweven" en weer verder naar de volgende bocht springelement.. sja heb ook wel eens wat gebroken maar dat geneest wel...dat gebeurt bijna bij alles, nie zeuren mensen je kan niet alles voorkomen..
Mijn mening (5-4-2021 om 13:57)
Geldof, je spoort echt niet. Ga je eens motiveren in de kantine van die club als je de ballen hebt.
avss (5-4-2021 om 12:14)
Schokkend om te lezen dat mensen met hun volle verstand (ze kunnen iig goed vertellen hoe de Nederlandse taal gespeld dient te worden) die echt geen bal verstand hebben van de motorsport zo een uitgesproken egoïstische en zure mening hebben en anderen een verwonding of erger toewensen. Motocross is een sport met risico's maar ook een sport die in de spotlight staat. Elk incident komt in het nieuws, maar ongelukken met elec fietsen en voetballers zijn er in een veelvoud maar worden nooit vermeld. Een onwelwording op de baan van Rilland bijv werd hier vermeld als ongeval, goed voor de sensatie en critici maar compleet verkeerde berichtgeving. Ik hou al 15 jaar van de sport en gun iedereen die passie! Get a life en gun anderen dat ook!
Ik (5-4-2021 om 11:22)
Wat een nare opmerkingen allemaal. Elke sport is gevaarlijk. Je kan zelf ook struikelen over een steentje en dan lig je misschien ook met een gebroken been. Ieder zijn ding hoor!
@Roy van Delft (5-4-2021 om 11:13)
Hey Roy, mensen hebben een IQ geen EQ, ouwe visstick..
Mario Mentzij (5-4-2021 om 10:39)
Als ze het eenmaal sluiten heeft de buurt pech want ik ben een paar meter verder grond aan het kopen waar ik iederen met de luidste motoren ga laten crossen een extreem groote baan waar de luidste motoren mogen laten horen wat ze kunnen dus jgeldof veel succes maar deze baan zal je nooit dicht krijgen en mischien ligt deze nog wel iets dichter bij je huisje dat hoop ik van harte
Cookie-instellingen beheren