Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikopter ingezet in Kapelle

Toegevoegd: 03-04-2021, 19.03 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Diverse hulpverleners, waaronder ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter, zijn zaterdag aan het begin van de avond ingezet vanwege een medische noodsituatie in Kapelle.


Vanuit een woning aan het Kerkplein kwam rond 17.40 uur een 112-melding binnen. Hierop werden twee ambulanceteams met spoed ter plaatse gestuurd. Ook de politie werd ingezet. Rond 17.55 uur volgde ook een oproep voor het team van de traumahelikopter. Dit landde vervolgens in de tuin van een woning op de hoek van de Goessestraatweg en de Kitskinderscheweg.

Nadat de mensen van het traumateam de ambulancemedewerkers hadden geassisteerd in de woning zijn zij rond 18.45 uur weer teruggekeerd naar Rotterdam.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren