Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Kettingbotsing na noodstop voor overstekende eenden

Toegevoegd: 04-04-2021, 09.53 uur
Kettingbotsing na noodstop voor overstekende eenden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Overstekende eenden hebben zaterdagmiddag een kettingbotsing veroorzaakt op de Ringbaan West in Goes. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Toen de eenden plotseling de weg overstaken maakte de bestuurder van een personenauto een noodstop om zo een botsing te voorkomen. Voor zover bekend bleven de eenden gespaard maar wel ontstond een kop-/staartbotsing met in totaal vier betrokken voertuigen, zo laat de politie weten via social media.

Gelukkig bleef het bij materiële schade en raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max (4-4-2021 om 18:05)
@Ger. Ja afstand houden wordt geleerd remmen voor vogels eenden enz. Wordt je ook geleerd om daar niet voor te remmen Je zal er maar weer opklappen als gezin zijn de ben je weer lekker wee met zo'n ....
bram goeree (4-4-2021 om 18:03)
Frans en Rini wat een idiote reactie .afstand houden dan heb je dit niet .de eerste bestuurder had ook kunnen remmen voor een overstekend kind .hadden jullie dan ook zo gereageerd? ik rem ook voor dieren .dat is niet de oorzaak .geen afstand houden(bumper kleven) dat is de oorzaak
Goesenaar (4-4-2021 om 18:01)
Ja Frans, mensen ook. Die zijn er ook genoeg. Gewoon afstand houden, dan gebeurd dit niet.
Chris schults (4-4-2021 om 16:38)
Zo Frans Rini nog nooit een eend op je grille gehad of voorruit zeker. Als je dat ooit overkomt, rem je de volgende keer wel
Jose (4-4-2021 om 16:31)
[email protected] Hulde voor de eerste bestuurder lijkt mij wat overdreven. De voorste ziet nu eenmaal meer dan diegene die volgen, en heeft zodoende meer "tijd" om te reageren. Neemt niet weg dat je afstand moet houden.
een gast (4-4-2021 om 14:30)
Schade is erg vervelend, maar meestal toch eigenschuld er word in div programma's op televisie zo vaak gezegd houd AFSTAND want als iemand voor u een noodstop maakt is de afstand kleiner dan u denkt. Dus mijn advies aan deze pechvogels houd voldoende afstand. 2 seconde is daar een hulp middel bij.
Cookie-instellingen beheren