Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Kettingbotsing na noodstop voor overstekende eenden

Toegevoegd: 04-04-2021, 09.53 uur
Kettingbotsing na noodstop voor overstekende eenden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Overstekende eenden hebben zaterdagmiddag een kettingbotsing veroorzaakt op de Ringbaan West in Goes. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Toen de eenden plotseling de weg overstaken maakte de bestuurder van een personenauto een noodstop om zo een botsing te voorkomen. Voor zover bekend bleven de eenden gespaard maar wel ontstond een kop-/staartbotsing met in totaal vier betrokken voertuigen, zo laat de politie weten via social media.

Gelukkig bleef het bij materiële schade en raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (4-4-2021 om 13:06)
Een prima voorbeeld van het belang van afstand houden! In de binnenstad....had ook zo maar een kind met bal kunnen zijn. Hulde voor de eerste bestuurder die wel over een goede reactiesnelheid beschikt. En de andere drie? Beetje beter opletten voortaan
Frans (4-4-2021 om 12:01)
Je moet gewoon doorrijden, er zijn nog eenden genoeg hoor.
ger (4-4-2021 om 11:11)
goh ik heb bij mijn autorijlessen geleerd om afstand te houden, maarja die worden waarschijnlijk nu niet meer geleerd of verleerd??
rini de jonge (4-4-2021 om 10:51)
gewoon door rijden niet stopen voor overstekende dieren dan veroorzaak je een onveilige situatie
Cookie-instellingen beheren